September 2013


September 22 Maratonmöte Aktivitets- och Policygruppen
Vi var några eldsjälar som träffades i lokalen och försökte planera roliga aktiviteter inför hösten. Vi diskuterade även lite andra saker som vi tänker skulle förbättra i föreningen. Alla är välkomna till denna grupp och det blev ett långt protokoll som vi har lagt fram till styrelsen att beakta och besluta om.


September 14 Stadsmuseet för de yngre barnen


September 14 Majornadagen
Vi var några, inte många, som tog tillfället i akt att sälja lite gamla saker som vi ville bli av med. Det är ett sådant ypperligt tillfälle att göra detta på Majornadagen samtidigt som man kan sprida lite reklam för föreningen.Majornadagen


September 8 Ensamansvariga föräldrar utan nätverks träffades i Trädgårdsföreningen
Det är ju naturligtvis tråkigt att denna grupp behövs, men roligt att uppslutningen var stor; 9 små familjer. Denna grupp skall försöka träffas lite då och då och stötta varandra och göra egna aktiviteter ibland.
Denna dag var en härlig dag med strålande väder och Trädgårdföreningens lekpark är verkligen tjusigt inbäddad i blommor och alla möjliga klätterställningar. Stora och små roade sig. Föreningen bjöd på bulle och festis.


September 4 Öppna Förskolan startade för säsongen
Äntligen fick vi åter träffa de allra minsta deltagarna i föreningen. Men vad de hade vuxit över sommaren.
Så var det att plocka fram vitaminboosten i sallad till mammorna och våra interaktiva och pedagogiska leksaker till barnen.


September 1 Bio Alfons Åberg Hokus Pokus
Vi var några stycken som träffades i Bergakungens biograf och såg Alfons nya film. Den handlade om verklighetens illusioner och magi men också om lögner och fantasi. Filmen var väldigt bra och det var roligt att gå på bio med de små barnen.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.