November 2015


28 november – Julhandling till Ullared med chartrad buss
Vad bekvämt att sätta sig i en buss som tar en hela vägen fram. Det var verkligen mycket folk denna lördag, men det hindrade oss inte från att shoppa loss på billiga juklappar och kläder. En trevlig lunch tog vi också tillsammans. Bussen tog oss hem kl 16.00 igen. För vissa av oss blir det lite knapert resten av julen men det var det värt!


24 november – Öppen Förskola – inställt pga sjukdom


21 november – Dahlheimers Hus Bad


Vi hade ytterligare en gång hyrt denna underbara bassäng. Det är en sådan trevlig aktivitet där även de minsta kan vara med och bada. Populärt alltså även bland våra 1- och 2-åringar. Vi vuxna älskar bubbelavdelningen som masserar våra onda ryggar i ett 34-gradigt vatten. Detta vill vi göra om!


17 november – Öppen Förskola – inställt pga sjukdom


14/15 november – Försäljning på Kvibergs Marknad– flyttat till 5/6 december


9-10 november – Mänskliga Rättighetsdagarna på Svenska Mässan

Föreningen har kontakt med Stadsmissionen som så generöst gav bort några biljetter till detta event. Vi var några som besökte mässan och “som vanligt” passade på att nätverka med intressanta samarbetspartners samt att vi gick på föredrag och lärde oss mycket om vad som händer just nu ute i föreningar och kommuner och landsting. Det jobbas mycket med barnkonventionen just nu att den ska implementeras ute i verksamheterna. Detta är verkligt glädjande för oss då ju vår förening står upp för barnens rätt i samhället. Så snart vårt efterlängtade projekt med sponsring från Allmänna Arvsfonden kan komma igång ska vi börja och jobba med dessa saker.
Vi kommer att publicera en separat rapport från dessa dagar.7 november – Medlemsmöte i Aktivitetshuset
Vi hade ett möte i Aktivitetshuset där vi diskuterade aktuella frågor. Alla som är medlemmar i föreningen kan läsa protokollet här.Om ni inte har inloggningsuppgifter, begär det från kansliet@enastaendeforaldrar.se.