Januari 2015

Januari 31 – Medlemsmöte i Aktivitetshuset
Här gavs tillfälle att tycka till om den kommande verksamheten. Diskussioner fördes vilka delar i föreningen som borde prioriteras under 2015. Medlemmar fick också tycka till om vilka läger och aktiviteter som man önskade under året.
Uppslutningen kanske inte var så stor kring detta möte, men vi som var där smaskade på god smörgåstårta och större bitar till oss.


Januari 24 – Fikastråket med Göteborgs Symfoniker
crying_tears
Alltid svårt att veta hur långt i förväg man måste boka biljetter. När vi skulle boka var konserten utsåld. Vi ska försöka på klassisk konsert igen och då ska vi vara ute i bättre tid.


Januari 24 – Sagostund på Standsbiblioteket – Inställt pga för få anmälda.


Januari 11 – Odd Fellow bjuder in Buadeltagare till julfest
crying_tears
Tyvärr blev detta inställt trots stor förväntan och yra från våra medlemmar. Tydligen hade inte så många anmält sig till festen från andra som besökt lägergården.

Det hade varit roligt att träffa alla från Odd Fellow och personligen tackat dem ytterligare en gång för vår fantastiska möjlighet att ha fått uppleva en sommarvecka på deras lägergård Buagården för sjätte gången nu i somras. Vi älskar er verkligen och volontärerna är så goa och gulliga på lägret.


Januari 10 – Disney on Ice

“]Detta var en ny aktivitet för i år. Och det var fantastiskt att ser de vackra dräkterna, danserna och kul när man kände igen de olika Disney-figurerna. Förutom Mickey och Mimmi såg vi de kungliga systrarna från Arendal och en längre show från filmen Frost. Tack Enastående Föräldrar för att ni sponsrade dessa dyra biljetter och gjorde det möjligt för oss att se detta vackra skådespel!


Januari 3 – Bio på Bergakungen

SF Biografen Bergakungen

SF Biografen Bergakungen

Snart börjar det

Snart börjar det


Vi var några familjer med barn från 2-11 år som var och såg Sune i Fjällen. 2-åringen somnade skönt (kan man säga att hon uppskattade filmen?) men alla vi andra skrattade som galningar. Det är verkligen bra när en film kan uppskattas av så spridda åldrar. Tur att vi hade bokat i förväg. Alla hade tydligen tänkt som vi. Varenda plats var full.
En familj valde att gå på Alfons Åberg – Titta vi flyger. För vem gillar inte Alfons? Och detta var så där lagom efter allt jul- och nyårsfirande.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.