Februari 2016

28 februari – Klädskänkning i föreningslokalen


19 februari – Bad Dahlheimers hus med ljusterapi på Sanna Strand


För oss vintertrötta personer som inte har råd med någon semester så tyckte vi alla att denna regniga fredagkväll gav oss en bra kompensation och alternativ till februarivädret. Vi började med solning i härliga Sanna Strand. Vi solade med solen högst på himlen i solprogrammet Björkö. (Malö var solnedgång, vem behöver det i februari?). 30C värme. Underbart. En del barn satte sig i skuggan eller vi fläkten, för de tyckte det var för varmt. Vi mammor fattade ingenting – mer sol!!! När man var härligt varm och t o m blivit lite rödlätt gick vi ner till det härliga 34-gradiga vattnet och njöt ytterligare i två timmar. Oh, vad detta gjorde gott på en vintertrött kropp. I april kör vi igen. Vi längtar redan. Enastående, ni är bäst!!


18 februari – Rambergsvallen – inställt pga för få anmälda


14 februari – Lerumsbadet


Vi badade i fyra timmar. Alla som var med och badade fick var sin liten godispåse med några chokladgodis i. Mums.
Vi åkte rutschkanor, dök, simmade och satt i bubbelpoolen. Vi åt lite medtagen lunch. Sedan fortsatte badandet. Några gick upp ifrån vattnet och rullade sig i snön!
Nu är alla härligt trötta.


6 februari – Alfons Åbergs Kulturhus
Vi träffades i entrén och flera hade aldrig träffats förut. Utanför regnade det, och det var en perfekt dag för en inomhusaktivitet.
Väl inne blev barnen snabbt uppslukade av alla roliga leksaker och klätterställningar. De försvann åt olika håll och vi föräldrar for efter.
Under dagen spelades flera föreställningar på den lilla teatern. Även föreställningarna roade de barn som valde att gå.
Efter ett par timmar kände sig några nöjda och gick hem. Några stannade kvar ända till stängning. Det verkade som om alla hade haft en fin dag tillsammans.