Februari 2014


Februari 22 Skidåkning i Alebacken med skiduthyrning och skidskola
crying_tears
Månaden februari var ingen turmånad för oss. Först var det badet som hade bakterier i vattnet och blev inställt nu var det ingen snö i backen och blev inställt. Vi var många som var besvikna.
När man för en gångs skull ser fram emot snö och vinter då kommer våren. Men när man längtar efter våren då är den långt borta. Buhu


Februari 18 Öppen Förskola i lokalen


Februari 16 Politiska utskottets banderollverkstad inför demonstrationen 8e mars
1922103_10151955604092218_346741653_n
Vi var några tappra själar som tillverkade plakat till vår demonstration. Det gick över förväntan snabbt och bra. Inspirationen och ilskan var det inget fel på.


Februari 14 Alla Hjärtans Dag Bad på Dahlheimers hus
Denna aktivitet blev tyvärr inställd pga bakterier i poolen.
Vi får boka om.crying_tears


Februari 11 Skridskor Ruddalen

Fin skridskoåkare

Fin skridskoåkare

Fin bild på en skridskoåkare

Fin bild på ett skridskopar

Det var långt att ta sig till Ruddalen. Men det var verkligen värt det. Och det var roligt för ingen av oss som var där kunde åka. Men vem kan bry sig om det. För en mamma var det hennes första gång någonsin. Så modigt! Vi satte iväg med våra “rullstolar” både barn och mammor och handväskor. HaHa här missade ni en syn för gudarna! Nej, skojade bara, alla var jätteduktiga och varv efter varv tog vi och det gick bättre och bättre och vi
längtade redan till nästa gång vi sätter på oss skridskorna. Tack Enastående att vi också fick chansen att göra vinteraktiviteter och lära oss denna sport.


Februari 4 Öppna Förskolan startar efter juluppehållet
Vad roligt att äntligen träffas igen!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.