December 2015


13 december – Liseberg med julbord på Stjärnkrogen eller Greenroom


En hela dag på vinter Liseberg. Barnen åkte åkte åkte sönder sina åkband. Efter detta så åt vi en julmiddag inne på Sjärnornas krog och några åt en vegetarisk julbord. En vann stjärnvinst på ett chokladhjul, kul. Vi såg på dom fantasktiskmduktiga skridskoråkarna sommframförde Hansmoch Greta. Alla var trött, mätt och glada över dagen på Liseberg.


6 december – Extrainsatt Årsmöte
Några medlemmar hade begärt detta möte som alltså ägde rum. En ny styrelse blev tillsamtt. Ni som vill läsa protokollet och har betalat medlemsavgiften kan få inloggningsuppgifter via kansliet@enastaendeforaldrar.se och gå in och läsa här.


5/6 december – Försäljning på Kvibergs Marknad


Vi var några tappra som hade hyrt bord och sålde av gamla grejer. Det är faktiskt ganska roligt att stå och sälja när det är så mycket folk som kommer och tittar. Några av oss fick sålt riktigt bra. Tyvärr krockade denna helg med det extrainsatta årsmötet, så vi kommer att göra om denna aktivitet. Det blir ju så bra extrapengar i kassan och det var så skönt att föreningen hade bokat bord. Det var bara att gå hit med grejerna och börja sälja. Tack Enastående för detta magnifika initiativ till att vidga våra julkassor!
Vi bokade 2 bord på Kommersen/Kvibergs marknad. Vi sålda sålde av saker vi inte behövde längre. Förtjänsten låg mellan 500 kronor upp till 900 kronor. Man var trött efter en dag men så lycklig över sina pengar.


4 december – Projekt social mobilisering och Mänskliga Rättigheter med Stadsmissionen avslutas i Malmö


1 december – Öppen Förskola – inställt pga sjukdom