Kansliet är stängt tom 3/6

KANSLIET är stängt pga sjukdom.

KONTAKT med föreningen sker tills vidare direkt med Styrelsen – se under fliken “Kontakt”. Dit skickas även frågor till styrelsen – inte via formuläret. Nästa styrelsemöte 22/5.

NYHETSBREV nr. 3/2016 kommer ut i dagarna.
Ni som är/vill vara med i PROJEKTET  “Från ensamstående till enastående” kan redan nu reservera den 21/5. Vi söker en vikarie som snabbt kan hoppa in under tiden för att hjälpa till i projektet.
Alla medlemmar kan även reservera den 6/6 för ett MEDLEMSMÖTE med efterföljande mingel.

LÄGRERDELTAGARE Ni har väl inte glömt att anmälningsavgiften ska vara inne nu, för att säkra era platser till de läger ni har kommit med på. Vi är tacksamma för att slippa lägga tid på påminnelser. Kontakta vår kassör Malin om det föreligger något problem med betalningen. Måste ni avboka er plats så kontakta patrik@fafner.cc så snart som möjligt, så att nästa på tur får lite framförhållning.

AKTIVITETSAVGIFTER ska vara betalda innan deltagande. Tack för att vi slipper påminna – om ni missat betala för aktiviteter den senaste månaden. Ni som har haft egna utlägg 19/3-24/4 för aktiviteter kan nu mot kvitto få tillbaka dessa. Kontakta kassör Malin – se fliken “Kontakt”.

INLOGGNINGSPROBLEM till hemsidan? Google har visat sig inte fungera – försök med Explorer så går det kanske bättre. Vi ser över problemen så fort vi hinner.
Vi kommer även snarast att lägga ut de protokoll som saknas där.