Vill du gå gratis på teater i sommar?

Kontakta Gabriella senast 23e juli per sms 0701-466118, eller enastaendegabga@gmail.com så kan hon samordna.

 

51044850-RnAQQ

Vi på Teater Tamauer kommer i sommar att spela barnföreställningen Kurt kokar skallen utomhus vid Röda Sten, för alla från 7 år mellan 8 jul – 8 aug.
Vi har fått ett stort antal biljetter sponsrade av olika företag och stiftelser. Dessa vill vi nu skänka till bland annat barn i Göteborg som annars inte får möjligheten att gå på teatern. Vi gillar det er förening jobbar med och vill gärna kunna bjuda in era medlemmar till vår föreställning.
Jag bifogar spelschema med tider och lite mer info om pjäsen. Vi prioriterar organiserade barngrupper på minst 10 personer, varav minst en vuxen som fungerar som kontaktperson. Självklart kan vi även ordna så att föräldrar följer med. Förslagsvis reserverar ni ett antal biljetter till en föreställning som passar, tar anmälningar från era medlemmar, och återkommer till oss med exakt antal platser ni vi vill ha senast en vecka innan föreställningen.
Det är viktigt för oss att veta hur många vuxen- respektive barnbiljetter ni skulle vilja boka.
Återkoppla så snart som möjligt då antalet fribiljetter är begränsade!
Uppstår frågor är ni välkomna att kontakta oss igen.
Mer information om oss och pjäsen finner ni på vår hemsida.