Gratis prova-på segling på Skonaren Ingo / Acopalypsen med Backa Teatern

ingo6 Ingo2 Ingo1

Anmäl dig till gratis Prova-På segling för ungdomar
Testa på att gratis segla skuta med 50 andra ungdomar mellan 12 och 25 år! Ombord bjuds det på middag, fika, trevligt sällskap och spännande upplevelser.

Besättningen, alltså ungdomar som seglat tidigare, är de som organiserar allting och ser till att alla lämnar båten med ett leende på läpparna! Självklart krävs ingen förkunskap för denna segling.

Väl ombord får du för en kväll testa på livet på en 200 ton tung segelbåt i den mån du själv vill. Detta innefattar att klättra upp i de 25 meter höga masterna (om du vågar), klättra ut i hajnätet (nätet under pinnen framför båten), tillsammans med våra kunniga ungdomar hantera alla segel ombord och för den som hellre vill – njuta av solnedgången i gott sällskap!

Datum: 12 och 13 maj
Plats: Lindholmen, Göteborg
Tid: 17:00 till 22:00

Anmälan och frågor skickas till marcus.kindberg@skonaren-ingo.org.

http://www.skonaren-ingo.org/prova-pa-ungdom-2015Ola Kjelbye Acopalyps2

APOKLAYPSEN

Hjälp oss på Backa Teater att bygga det kaos som uppstår när månen färgas röd av blod, en magisk örn varnar om undergång och människorna biter av sig sina tungor!

I en unik föreställning får publiken själv vara med och iscensätta den ultimata katastrofen. Vi pratar om det absolut värsta som kan hända, men vi gör det ihop. Bättre att bli lite rädda tillsammans än att oroa sig i ensamhet. 

När föreställningen börjar blir publiken anlitad av Backa Teater och får sedan arbeta med föreställningen tillsammans med teaterns skådespelare och tekniker. Vill DU hjälpa oss att dra i spakarna under Apokalypsen?!

“en fantastiskt rolig, idérik och genomarbetad föreställning” –Expressen
“ett lustfyllt avslöjande av teaterns hemligheter” –DN
“…A konstaterar stolt: Det här vill jag vara med om igen!” –GP 
 

BOKA BILJETTER HÄR 

FRÅN 10 ÅR.
Pris: 50-120 kr


Spelar följande lördagar, kl 14 och kl 16:

2/5 och 9/5.