Välkommen till gemenskap med andra ensamstående!Vi kallar till medlemsmöte lördagen den 31a augusti
Klockan 13-16, aktivitetshuset MSF i Majorna.Vi är så glada att vi fått fondpengar till vårt utskott för barn med handikapp – Enastående Funk.
Ha gärna vanan att gå in under deras sida och se deras aktiviteter. Du finner sidan under Grupper – Enastående med funktionshindrat Barn/Ungdom.

Skonaren Ingo, Enastående Funk
Augusti 24 En dag på havet med Skonaren IngoNy grupp på gång Föräldrar som är helt ensamma med sina barn och som saknar nätverk

Vi satte upp en förfrågan på FB om att bilda denna grupp. Gensvaret har varit stort och det har visat sig att (tyvärr) har vi ett stort behov av en sådan här stödgrupp. Anmäl gärna ert intresse till info@enastaendeforaldrar, så skickar vi ut en kallelse i höst och försöker träffas och se vad vi vill göra.Enastående Tonår saknar någon som är sammankallande

Vi la ut lite statistik på FB där det framkom att vår förening faktiskt har ett stort antal tonåringar som fortfarande är medlemmar. Denna grupp står verkligen på tur och vi behöver någon eldsjäl som kan engagera sig i denna grupp.

Är det kanske du?

Anmäl intresse på info@enastaendeforaldrar.se